Богослужіння

Щиросердно запрошуємо вас на щотижневе суботнє богослужіння,
яке розпочинається о .

Де нас знайти

ВСЕ ЖИТТЯ

Я був народжений, щоб відображати характер Бога, Який є настільки могутнім, що одним тільки Своїм словом зміг створити цей безмежний всесвіт, і, натомість, настільки турботливим, що вислуховує всі мої молитви. Він настільки сильно мене кохає, що одного разу, навіть, віддав Себе заради мене, померши на хресті. Тримаючись поставленої мені Богом мети і безперервно вивчаючи Його любов, я все глибше усвідомлюю справжній сенс життя.

ДУХОВНІСТЬ

Безмежна Божа любов...

Багато людей у цьому світі намагалося визначити, що є головним у житті. Для деяких – це бути відомими, для інших – бути коханими. Для багатьох – це залишити глибокий слід в історії людства, щоб їх життя мало сенс і вплив на інших.

Прочитати
Zamknij

БЕЗМЕЖНА БОЖА ЛЮБОВ

Багато людей у цьому світі намагалося визначити, що є головним у житті. Для деяких – це бути відомими, для інших – бути коханими. Для багатьох – це залишити глибокий слід в історії людства, щоб їх життя мало сенс і вплив на інших.

В сутність кожного з нас закладено бажання відчувати, що життя людини має велике значення, яким би крихким і короткотривалим воно не було. Ця цінність у чудовий спосіб відкриває себе тоді, коли одна людина щиро бажає бути відповідальною за щастя іншої людини.

Кожна людина хоче бути коханою, кожен голос хоче бути почутим, кожна свідома людина хоче, щоб її розуміли.

На сторінках Святого Письма ми читаємо, що говорить Господь з цього приводу: «Ще поки тебе сформував в утробі матерній, Я пізнав був тебе, і ще поки ти вийшов із нутра, тебе посвятив» Єр. 1:5) і «Я вічним коханням тебе покохав» (Єр. 31: 3). З цього можна зробити висновок, що наш Творець знає нас набагато краще і любить нас набагато сильніше в порівнянню до будь-яких людських почуттів, існуючих в цьому світі.

Це Божа любов.

Хоч і не кожний жест любові вимагає відповіді, але наш Творець, кохаючи нас, заохочує відповісти взаємністю на Його любов.

Яку відповідь на Божу любов хоче почути від нас Бог?

Він хоче, щоб ми знали Його! Це знання заохотить нас відповідати Богу проявом своєї любові до Нього, якої Він так бажає від нас. До того ж, Бог хоче жити в наших серцях, але на це запрошення ми повинні самі відгукнутися. Зрештою, Бог хоче залишити в нашому житті Свій слід, слід, який буде вічним.

Ми запрошуємо вас відкрити й собі ті незліченні багатства, які були знайдені адвентистами сьомого дня у відповідь на запрошення Бога.

ЖИТТЯ

Життя – це дар, котрий треба цінувати...

Коли Творець вдихнув подих життя в ніздрі наших прабатьків, Він виконав акт дарування людині життя, акт, який став кульмінацією ще більших намірів стосовно неї. Бог створив середовище, яке стимулювало б усі різновиди почуттів людини. Кожного дня ми маємо контакт із зображенням, звуком, смаком і запахом, і щоразу переконуємося, що всі ці дивовижні відчуття є незбагненним дивом, подарованим людині самим Творцем.

Прочитати
Zamknij

ЖИТТЯ – ЦЕ ДАР, КОТРИЙ ТРЕБА ЦІНУВАТИ

Коли Творець вдихнув подих життя в ніздрі наших прабатьків, Він виконав акт дарування людині життя, акт, який став кульмінацією ще більших намірів стосовно неї. Бог створив середовище, яке стимулювало б усі різновиди почуттів людини. Кожного дня ми маємо контакт із зображенням, звуком, смаком і запахом, і щоразу переконуємося, що всі ці дивовижні відчуття є незбагненним дивом, подарованим людині самим Творцем.

Людський розум докладає постійних зусиль з метою зрозуміти той Всесвіт, в якому живе. Творіння Боже насправді надзвичайне! Воно надає нам велику кількість різноманітної їжі, котру ми можемо споживати, яка не тільки заспокоює наші щоденні потреби, але й дарує нам відчуття насолоди, яку ми отримуємо від її споживання. Через творіння Боже ми зближуємося до інших людей, що створює більш тісний зв'язок у відносинах з ними.

Ці відносини засновані на любові і взаємоповазі. Вони завжди були частиною плану Творця саме для нас. Гармонійний баланс між здоровим розумом, сильним організмом і якісними взаємовідносинами тримає нас у бадьорому дусі, тому адвентисти сьомого дня вбачають в цьому велике благословення.

Звичайно, ми живемо в світі, який в наслідок розділення з Богом не відображає оригінальний задум Творця. Тією прірвою, що розділила світ і людей з Богом є ніщо інше як гріх.

Але добра новина полягає в тому, що Та ж сама Сила, Яка створила світ, створила також і вирішення проблеми гріха. Цим рішенням є Ісус Христос. Він Той, Хто сказав: «Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали.» Ів.10:10

Адвентисти сьомого дня вважають, що живучи в цьому грішному світі, ми все ще можемо відображати волю Божу.

Запрошуємо вас ознайомитися з тим, як ми розуміємо здорове тіло, просвітлений розум і радісний дух. Всі ці складові знаходять своє відображення в здорових відносинах.

СЛУЖІННЯ

Мій світ - це місце де люди знаходять надію...

Описуючи відносини Ісуса Христа з Апостолами у вирішальний момент Його життя, Біблія нам говорить що Христос «до кінця полюбив їх» (Ів.13:1)

Прочитати
Zamknij

МІЙ СВІТ - ЦЕ МІСЦЕ ДЕ ЛЮДИ ЗНАХОДЯТЬ НАДІЮ

Описуючи відносини Ісуса Христа з Апостолами у вирішальний момент Його життя, Біблія нам говорить що Христос «до кінця полюбив їх» (Ів.13:1)

Яким чином Ісус, показуючи свою любов, показав, як далеко вона сягає? Знявши одяг і підперезавшись, Він розпочав ногоомиття кожному з учнів.

Найважливішим проявом любові є служіння для інших.

Коли ми служимо і посвячуємо себе для добра інших, то часто відкладаємо свої плани в сторону за рахунок власного комфорту.

Нажаль, життя досить часто не береже людей від страждань цього світу. Воно може залишити їх без питної води, а дитину – без можливості отримувати освіту. Іноді воно змушує працювати матерів задля забезпечення своїх дітей тільки найголовнішими речами. Інколи воно допроваджує до думки, що немає вдалого вирішення проблем на цьому світі.

Кожного дня Дух Божий спонукає людей до безкорисливої відданості та цілковитого посвячення, щоб вийти із безнадійного світу та ввійти до такого, котрий є сповненим надії та щастя.

Адвентисти сьомого дня вірять, що любити Бога свого усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї – це природно, і саме це в природній спосіб дозволяє приділяти любов до ближнього, яка в свою чергу проявляється через добрі справи.

Запрошуємо вас дізнатися про те, яким чином ми намагаємося змінити світ. Приєднайтеся до нас і відчуйте силу Христа, за допомогою якої, ви зможете змінити цей світ.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Церква Адвентистів Сьомого Дня
Адреса:
Богослужіння
Субота Урок суботньої школи
Субота Проповідь Слова Божого
Тел:
E-mail:

Знайдіть Церкву у своєму місті і відвідайте богослужіння. На цій карті ви зможете знайти весь перелік громад Церкви Адвентистів Сьомого Дня в Польщі, водночас з їх веб-сторінкою. Даний перелік громад містить актуальну інформацію щодо місцеположення громад і контактну інформацію.

ОСНОВИ ВІРОВЧЕННЯ

Метою віровчення Церкви Адвентистів Сьомого Дня є проникнути в життя людини. Адвентисти Сьомого Дня ґрунтують своє віровчення виключно на Біблії, яка чудово змальовує нам істинний образ Бога. Запрошуємо і вас до глибокого осягання та пізнавання Того, хто бажає нашої єдності.

Детальніше